013-3270379 | info@hamaadventures.com

Privatperson

Samla ihop vännerna och upplev ett spännande och roligt äventyr tillsammans.


Ingenting får en grupp att komma varandra närmre än att få vara rädda tillsammans.

Vi tar främst emot gruppbokningar. Dessa gäller för 4 personer eller fler. Gruppen får en egen bana med en egen instruktör som är med uppe på banan under hela aktiviteten.

Är ni färre än 4 rekommenderar vi våra Öppna Tider.

Utmana er på någon av våra höghöjdsbanor som är från 6–15 meter upp i luften. Avsluta med att susa fram i 45 km/h på vår 140 meter långa linbana med start på toppen av pulkabacken.

Efter avslutad aktivitet rekommenderar vi att ni stannar kvar och njuter av den vackra skogen.Grilla gärna vid någon av våra grillplatser som ligger i direkt anslutning till höghöjdsbanorna.

Tveka inte att kontakta oss för mer information.


Öppna Tider

Får du inte ihop en hel grupp? Boka in dig på en Öppen Tid istället!


Alla har inte möjlighet att få till en hel grupp när man vill på äventyr. Därför erbjuder Öppna Tider där du har möjlighet att komma ensam eller med någon kompis.

Det kommer finnas Öppna  Tider för Magpirret, Höjdskräcken och Linbanan. Minst 4 personer krävs för att bokningen ska bli av. Förbokning krävs.

Boka nu


Kalas

Boka ett kalas som passar både stora och små!


Fira ordentligt med oss! Vi ordnar ett äventyr ni sent kommer att glömma! Höghöjdsbanorna passar alla från 8 år och uppåt.

Magpirret passar de flesta då den börjar lite snällare (6 meter) och avslutar lite tuffare (8 meter) medan Höjdskräcken passar de lite äldre och de som vill ha en extra stor utmaning.

Avsluta gärna med vår 140 meter långa linbana för födelsedagspersonen eller hela gruppen.

Efter genomförd aktivitet rekommenderar vi att ni stannar kvar för att njuta av födelsedagsfika vid någon av våra grillplatser som ligger i direkt anslutning till höghöjdsbanorna.

Tveka inte att kontakta oss för mer information!


Möhippa/Svensexa

Ge bruden/brudgummen ett minne för livet!


Utmana hela kompisgänget på våra höghöjdsbanor. Vi rekommenderar en av höghöjdsbanorna tillsammans med vår 150 meter långa linbana som ett häftigt avslut för bruden/brudgummen eller för hela gruppen. Höghöjdsbanorna finns i två nivåer:

Magpirret 6–8 meter
Höjdskräcken 14-15 meter

Även vår Lagbana är populär för möhippor och svensexor som en härlig start på dagen där ni får chansen att lära känna varandra lite bättre.

Våra banor ger er en annorlunda upplevelse i fantastisk gran- och tallskog. Stanna gärna kvar och njut av skogen vid någon av våra grillplatser som ligger i direkt anslutning till banorna.

Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller önskemål!

Alkoholförbud gäller innan och under aktiviteten. Gäller även personer som tittar på från marken. Vi förbehåller oss rätten att avbryta aktiviteten om detta inte följs.


Rekommenderade aktiviteter

Magpirret (6-8m)

Läs mer

Höjdskräcken (14-15m)

Läs mer

Linbanan

Läs mer