Kajakpaddling & Höghöjdsbana

Vill ni förlänga ert äventyr?
Vi samarbetar med Linköping Kajak och erbjuder en kombination mellan äventyr i trädtopparna och äventyr på vattnet.


Linköping Kajak bedriver verksamhet i Östergötlands många fina paddelvatten. De erbjuder både guidade turer samt uthyrning för att paddla på egen hand. Kajakpaddling är en form av äventyrsaktivitet med minimal påverkan på naturen vilket är en av anledningarna till att vi på HaMa Adventures har valt att samarbeta med företaget.

Kombinera en av våra höghöjdsbanor, Magpirret eller Höjdskräcken, med de antal timmar ni vill ha i kajaken.


2 timmars citypaddling & 2 timmars höghöjdsbana
Här får ni en tur ute på Stångån, mitt i city. Ni tar er till stranden nedanför Scandic City Hotel där guiden möter upp er och börjar turen med en genomgång av kajakerna. Ni paddlar sedan bort till både Tannerfors slussar och Nykvarns sluss och får njuta av att se Linköping från vattnet.

Börja eller sluta med 2 timmar på Magpirret eller Höjdskräcken

Pris: 795 kr per person
​​​​​​​Minsta gruppstorlek 6 personer


4 timmars sjöpaddling & 2 timmar höghöjdsbana
Njut av en kajaktur på Kinda kanal och omkringliggande sjösystem. Vi samlas på en strand strax söder om Linköping i sjön Järnlunden. Vi börjar med en kortare instruktion i kajakpaddling på land men glider sedan iväg över vattnet tillsammans i ett avslappnat tempo. Vi paddlar till Jaktstugeudden på Viggebyhalvön där en gammal jaktstuga är byggd på klippor med utsikt över sjön. Här fikar vi på klipporna eller inne i jaktstugan med öppen spis vid sämre väder. Efter pausen paddlar vi till Brokind Slott och sluss där vi avslutar turen.

Börja eller sluta med 2 timmar på Magpirret eller Höjdskräcken
​​​​​​​

Pris: 945 kr per person
Minsta gruppstorlek 6 personer

Vill ni hellre paddla utan guide? Hör av er för upplägg och prisuppgift.